tandteamSVARE

En moderne tandklinik, som udfører alle former for tandbehandling af højeste kvalitet.
 Vores vision er at sikre vores patienter den mest optimale tandbehandling. Derfor benytter vi det nyeste udstyr og de bedste materialer. Vi deltager løbende i kurser, så vi har den sidste nye viden omkring morgendagens tandbehandling. Alle undersøgelser og behandlinger foregår i et roligt tempo med god dialog. Dette er med til at skabe tryghed omkring dit tandlægebesøg.

BEMÆRK:  Vores Tandplejer Ida er ikke længere på klinikken, hvorfor tandpleje varetages af tandlæge Ingo Svare.

Tandlæge, Ingo.

Smertefrihed

Uanset behandling foregår alt så smertefrit som muligt. Der er ingen behandlinger, hvor det er nødvendigt at have alvorlige smerter. Vi har både tiden, roen og ikke mindst kompetencen til at lægge en effektiv og smertefri lokalbedøvelse.
Tid til dialog
Som patient hos Tandteamsvare er det vigtig for os, at du altid føler dig tryg og velinformeret. Derfor giver vi os god til til at snakke om dine forventninger og behov, så vi kan lære dig at kende og du os. På den måde kan vi i fællesskab bedst muligt værne om din tandsundhed, så dine tænder bevares gennem hele livet.
Vi har sammensat vores team smilende og imødekommende – din tandbehandling hos os skal være en god oplevelse.
Hygiejne
God hygiejne er en vigtig faktor på tandklinikken. Derfor steriliserer vi alle vores instrumenter mellem hver behandling. Alt, hvad vi bruger på klinikken, er enten steriliseret eller engangsartikler. Denne meget vigtige procedure checkes dagligt for at sikre dig en optimal behandling.
Garanti
Vores garanti til dig er, at vi udfører vores arbejde med omhu og drager omsorg for hver enkelt patient. Vi sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde.

Etik >>